Hvem er vi?

Hos Altirustfri.dk er kunden altid i centrum, og vi gør alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav.

Vi lægger vægt på at have et højt serviceniveau og med vores erfarne folk som har været i branchen i op til 35 år, kan vi garanterer en god portion erfaring samt viden omkring de produkter vi tilbyder.
Igennem disse mange år i branchen har vi opbygget et stort leverandørnet fra bl.a. Tyskland, Italien, England samt Fjernøsten. Dette er med til at gøre os til en særdeles attraktiv og leveringsdygtig leverandør.

Når du handler hos Altirustfri.dk kan du både købe de produkter som vi tilbyder på hjemmesiden, men samtidig har vi også mulighed for at producere specialvarer efter tegning, samt overfladebehandle større produkter som normalt kun leveres i et ubehandlet materiale. Vi har et bredt sortiment i stålbolte, sætskruer, Pasbolte, gevindstænger, møtrikker, låsemøtrikker, maskinskruer, selvskærende skruer, skiver etc. som i de fleste tilfælde kan leveres inden for 1-3 dage. Så er du træt af gebyrer, miljøafgift, pakketillæg, minimumskøb, anbrud på hele pakker o.l. kan du trygt vælge os, da vi har valgt at skære disse væk, så du kun betaler for selve varen samt den faktiske fragtudgift.

Ring til os på 75 154 999, eller mail til os på [email protected] for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at vide mere omkring virksomheden og det vi tilbyder. Vi ser frem til at handle med dig, og skulle der være et ønske om at få en af vores konsulenter på besøg, er der naturligvis også mulighed for dette.

Hvad kan vi?

Hos Altirustfri.dk kan vi naturligvis levere alt i standardvarer, mens specialvarer normalt kan leveres inden for 3-5 dage. På baggrund af vores store leverandørnet, kan vi desuden fremstille produkter efter tegning, og vi kan også selv i et vist omfang producere tekniske tegninger, samt overfladebehandle produkterne efter ønske.Sender du os en mail på [email protected] for at få et tilbud, kan vi garantere at du hører fra os inden der er gået 2 timer.Når du handler på altirustfri.dk, så er det ikke kun vigtig for os at få ordren, men også vigtigt at du som kunde føler at det hele foregår problemfrit. For os er kodeordet service, og vi ønsker derfor at alle ordrer sker helt problemfrit. Vi er en professionel virksomhed, med over 35 års erfaring omkring bolte og skruer, og vi føler derfor at vi er berettiget til at give dig den bedst mulige service og de bedste råd, såfremt du skulle være i tvivl. Vi kan ydermere også levere produkterne med certifikat såfremt dette er en nødvendighed.